Swamp Biome Mod 🐸 (Big mushrooms)


#101

still waiting for update… :frowning:


#102

Bruno isn’t paid for this and he has many mods that he has already updated. Patience.


#104

patch_notes_button Mod Updated

For Alpha 23!
A23 compatibility patch and new mushrooms.

Download:
:up: At the first post. :up:

Changes:

  • Updated mushroom:
    screenshot%202018_02_14__12_26_55
    Replacing the old white mushrooms.

Bugs:

  • Loading a a22.5 save will throw errors from the missing white mushrooms. This should happen only at the first load.

Future plans:

  • The core biome can be considered complete. Though small changes will keep happening as we tailor it, mainly with the Firefly Clan progress.
  • The Firefly Clan proved to be very hard to do.
    The main delays are the building templates that are waiting for the new building in a24
    Their job tree completely different from hearthlings
    Lack of animations which prompted us to create our own model based of hearthlings rigs to be able to reuse their animations.

I hope you all like it and have fun!


#105


new problem… how i can run this mod?.. help DD:


#106

Looks like the .smod doesn’t have a root folder. Quickest way for you to fix it without too much trouble would be to either unzip it by renaming it to a .zip and extracting into a directory called swamp goblins (which should be default behavior for most extractors. If you want you can then re-adding it to an archive to include that directory, change the file extension back to .smod and then delete the swamp goblin directory. Either way should work. Or the third option would be to wait for @BrunoSupremo to repackage the .smod.

NOTE * the folder should be swamp_goblins


#107

Fixed, sorry for the mistake guys, I tried a new way to build the mod without tested it first, it didn’t worked.


#108


It work right now in new version… but where my UI? @@

UPDATE: it not work. time in game has been stoped.

I take a lot of time to get to the map… (than 5m)… It has existed since previous versions. I only load this mod.


#109

Odd. It worked for me. Did you add it in later? Not sure but I believe it is a biome and kingdom mod so nothing else from an older save would be new.


#110

The problem appears when i try load my save (both old and new version)


#111

So just a few quick questions. Are you just seeing a black screen when loading and it takes forever to get to the Radiant splash? If that is the case it is probably either a busted download or a very old mod in your mods directory. I would recommend looking in the mods directory and redownloading any mods that you downloaded recently. I noticed having frostfeast simply in the mods directory caused me this issue. I can say that @BrunoSupremo’s mod does not have this issue unless like I stated the download itself got corrupted but redownloading should fix that issue.